Условия за доставка

Поръчаният от Вас продукт ще Ви ще бъде доставен на адреса, написан в регистрационната форма на Вашия акаунт в сайта или на друг, посочен от Вас изрично по телефона или по e-mail. 

Доставката се извършва с посредничеството на куриерска фирма Спиди .

Цените за доставка са както следва:

  • до офис или автомат на Спиди – 6,50лв;
  • до адрес в България – 9,50лв.

Клиенти, направили поръчка за над 200 лв. получават безплатна доставка до офис или автомат на Спиди.

Срок за доставка е написан в описанието на всеки продукт и е:

  • Продукти с Доставка от 2 до 3 работни дни – те са налични на склад и могат да бъдат получени в срок от 2 до 3 работни дни
  • Продукти с Доставка от 4 до 7 работни дни – изработват се след поръчка специално за вас и могат да бъдат получени в срок от 4 до 7 работни дни.
  • Продукти с Доставка от 5 до 10 работни дни – изработват се след поръчка специално за вас и могат да бъдат получени в срок от 5 до 10 работни дни.
  • При поръчка на продукти с различен срок на доставка поръчката се доставя в посочения по-дълъг срок.
  • Наложен платеж* / в брой или с карта при получаване/. * Методът не е възможен за продукти с предварителна поръчка.
  • Банков превод

Поръчките се изпращат с включени опции “Преглед и тест преди плащане” и “Плащане с карта”. Връщането е за сметка на получателя.

След направена поръчка следете редовно e-mail адреса си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на заявката си и адресът, на който ще бъде изпратена. 

Ние от Botess Boutique винаги се опитваме да доставим поръчките в рамките на посочения срок. Въпреки това, трябва да Ви информираме, че понякога – въпреки всичките ни усилия – доставката се забавя поради различни обстоятелства (липса или забявяне на доставка на материали, извънредни обстоятелства, настъпили в работния процес и други подобни фактори). Повечето от продуктите, предлагани от нас се изработват след постъпила заявка/поръчка, което е причина за по-дългите срокове на доставка.